Wie zijn we?

Poolstok laat een nieuwe (pool) wind door Personeel & Organisatie waaien!

Poolstok is het aanspreekpunt voor Personeel en Organisatie van meer dan 300 organisaties in de publieke sector in Vlaanderen (steden en gemeenten, OCMW’s, provinciebesturen, politie- en hulpverleningszones, zorginstellingen, …). 

Samen met onze leveranciers uit meer dan 15 verschillende P&O-domeinen en onze academische partners, gaan we aan de slag om samen naar een optimale oplossing voor de P&O-vraagstukken van onze klanten te komen. We richten ons op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt en zoeken samen naar werkbare oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

Uitzendarbeid is één van de vele diensten waarvoor onze klanten bij ons terecht kunnen.

Naar een job die het verschil maakt

Poolstok gaat onder andere op zoek naar gemotiveerd en geëngageerd talent voor de publieke sector in Vlaanderen.
Op deze website vind je openstaande tijdelijke vacatures. Op www.poolstok.be vind je naast ons aanbod aan vacatures voor vast werk ook nog enkele handige tips die je moet weten over werken en solliciteren bij Vlaamse publieke organisaties.

Onze partners voor uitzendarbeid

Wil je zelf binnen de publieke sector aan de slag gaan, dan kan dat via één van de geselecteerde partners.

Poolstok heeft hiervoor een samenwerking opgezet met 6 waardevolle partners waar Start People en Randstad als leading partners het aanspreekpunt zijn. Via hen krijg je meteen toegang tot de tijdelijke vacatures van de meer dan 300 organisaties in de publieke sector over heel Vlaanderen.

Start People

Frankrijklei 101
2000 Antwerpen

03/800 44 44
poolstok@startpeople.be

randstad
Acces Building

Keizer Karellaan 586 Bus 8
B- 1082 Sint-Agatha-Berchem

055 33 73 73
coordination@randstad.be